Køkkenet hvor slow food går hurtigt

Siemens præsenterer: Den nye iQ700 indbygningsserie.

Ovnen, der giver dig tid til spontanitet.

Vi bliver hele tiden mere kostbevidste. Og vi bruger mere og mere tid på at tale om mad, se på mad og lave mad. Tid, som vi ikke altid har. Indtil nu. Nu afliver vi myten om, at lækkert mad er tidskrævende. Med den nye iQ700 indbygningsserie tilbereder du god mad med perfekte resultater på op til 50 % kortere tid. Så hurtigt, at du ikke behøver at vælge mellem at træne, lave vildtgryde eller tage på fisketur.

Vi præsenterer ny innovativ teknologi i køkkenet, så du kan få mere fritid. Nu kan du nyde lækkert tilberedt mad hver eneste dag.

Den der venter på noget godt, behøver ikke at vente længe.

Dobbelt så hurtigt: Ved at kombinere de integrerede mikrobølger med de almindelige ovnfunktioner opnår du kortere tilberedningstid – og får stadig de samme gode resultater. Ovnen reducerer tilberedningstiden med op til 50 %*. Og du får tid til til andre ting.

*Sammenligning: Ovn uden mikro-funktion (f.eks. HB672GCS1S) og ovn med integreret mikro-funktion (f.eks. HM633GBS1S); Opskrift på lasagne.

Oplev varioSpeed her

 

Alle ingredienserne skal smelte sammen. Det gælder også for det moderne køkken. iQ700 – indbygget god smag.

Den nye serie iQ700 fra Siemens byder på en række innovative og exceptionelle funktioner Du kan kombinere produkterne til perfektion. Resultatet er et køkken, der oser af elegance. Og du får ikke kun flot design, men også innovativ teknologi. Du kan også vælge de nye iQ700 indbygningsprodukter i hvid.

Perfekt resultat, uanset hvilket niveau pladerne placeres på: 4D-varmluft.

4DHOTAIRLav mad på flere niveauer. Den innovative teknologi i ovnens ventilator fordeler varmen jævnt i hele ovnen. Du får et perfekt resultat, uanset om du steger eller bager på et, to, tre eller fire niveauer samtidig.

cookcontrol-kopia

Avanceret teknologi, der gør det nemt at tilberede god mad.

Det har aldrig været nemmere at holde øje med madlavningen. Ovnene har forskellige typer af TFT-displays, afhængig af modellen.

TFTTOUCHDISPLAYPLUSMed sit store display og grafiske animationer sætter TFT-touchdisplay Plus en ny standard for brugervenlighed. Det er nemt at vælge programmer, og du kan se alt, hvad du har brug for, på et øjeblik. Se selv, hvor nemt du nu kan indstille din ovn.

TFTTOUCHDISPLAY

Med TFT-touchdisplayet kan du bruge ovnen og dens unikke funktioner hurtigt og nemt, takket være den tydelige visning af billeder og intuitiv navigation i menuerne.

 

TFTDISPLAY

Ovnens TFT-display har tydelig og læsbar tekst fra alle vinkler. Den intuitive menu gør det nemt for dig at betjene ovnens forskellige funktioner.

 

 

iQ700 ovne og dampovne

De forskellige ovnfunktioner kan kombineres, så maden kan tilberedes på en måde, der passer til den enkelte ret. Og takket være varioSpeed kan du forkorte tilberedningstiden med op til 50 %, uden at det går ud over rettens resultat, smag og konsistens.

Se filmen om vores fristende funktioner

Flere fristende funktioner

iq700mobil-ugnar-596x335

x

Indbygget mikroovn

Den indbyggede mikroovn har meget at byde på: Mere plads i dit køkken og mere frihed til madlavning. Du behøver ikke en separat mikroovn, da ovnen opfylder alle almindelige funktioner kombineret med mikro.

 

cookcontrol-kopia

bakingSensor

Den innovative sensorteknologi bakingSensor måler fugtindholdet i ovnen og finder ud af, hvornår brødet eller kagen er klar. Glem alt om strikkepinden.

Se mere om bakingSensor her

 

activeClean

Du kan koncentrere dig om madlavningen uden at skulle tænke på, om ovnen bliver snavset. Med automatisk pyrolytisk selvrens, activeClean® rengøres ovnen grundigt. Funktionen pyrolyse opvarmer ovnen til 500 °C, og rester fra bagning, grillning og stegning forvandles til aske, som let kan tørres væk med en klud. Helt uden brug af rengøringsmidler.

Oplev activeClean her

 

activeclean-kopia

pulsesteam-kopia

pulseSteam

Med pulseSteam går det som en leg at lave mad med damp. Når du kombinerer damp med de almindelige ovnfunktioner som f.eks. over- og undervarme, så får du et perfekt resultat – sprød skorpe på brødet eller en saftig steg. Du kan også opvarme retter og få et virkelig friskt resultat.

Se filmen om pulseSteam

Se filmen om fullSteam

 

cookControl Plus

Aldrig har det været så nemt at få det bedst mulige resultat i køkkenet. Du behøver kun at vælge retten og angive vægten – så ordnes resten automatisk.

 

led-belysning-kopia

Multilevel LED-belysning

Ovnen oplyses optimalt med den sidemonterede LED-belysning. Du kan se det hele inde i ovnen – uanset om du har én eller flere plader i ovnen samtidig.

Yderligere informationer om belysningen

 

coolStart

Tilberedning af frossen mad i ovnen går nu hurtigere end nogensinde. Med den nye innovative varmeteknologi coolStart kan du tilberede frossen mad hurtigt og uden at forvarme ovnen – det giver dig tid til at lave andre ting.

 

bakingsensor-kopia

roastingSensor Plus

Stegetermometeret roastingSensor Plus har tre målepunkter for en mere præcis temperaturmåling. Det giver perfekte resultater til alle madretter, brød eller kager. Meget anvendeligt til f.eks. rosastegt oksefilet eller helstegt kylling. roastingSensor Plus kan kombineres med mikrobølger og pulseSteam-funktionen.

Se hvordan roastingSensor Plus fungerer

596x335_Motiv_02_Var_01_Q-17k_V010

iQ700 fuldautomatisk kaffemaskine til indbygning

Med iQ700 kaffemaskinen kan du tilberede en række forskellige drikke. Den bedst mulige brygning til enhver smag – og med de mange forskellige funktioner kan du brygge en kop kaffe fyldt med aroma, automatisk og hurtigt.

Læs mere

x

sensoFlow system

Med den banebrydende teknologi i sensoFlow system kan du tilberede en række forskellige drikke, lige fra en stærk, aromatisk ristretto til en skummende cappuccino. Bryggetemperaturen holdes konstant, og derfor kan indbygningsespressoen servere en udsøgt kop kaffe igen og igen.

596x335_MCMI013672_ERHITZER

596x335_422723_CT636LES1

myCoffee

Du kan selv lave op til seks forskellige kaffevarianter, give dem navne og gemme dem med myCoffee-funktionen. På den måde får du altid din yndlingskaffe med et enkelt tryk på en knap.

aromaPressure System

Få det mest mulige ud af din kaffe. Uanset hvilken kaffe du vælger, så bevarer aromaPressure-systemet al smagen og giver den bedst mulige aroma og oplevelse.

596x335_BRUEHEINHEIT

596x335_455263_CT636LES1_

oneTouch Function

Det er nemt og praktisk at bruge iQ700 kaffemaskinen. Med oneTouch-funktionen vælger du hurtigt og nemt din ønskede drik.

Fast first cup

Med den effektive opvarmning serveres den første kop hurtigere end før, og du kan nyde din kaffe, når du vil, uden at skulle vente på den.

596x335_465426_CT636LES1W

iQ700 varmeskuffer

Porcelæn, glas og bestik kan forvarmes, og maden kan holdes varm i længere tid. Derfor er varmeskuffen også ideel til langtidsstegning. Giver mere fleksibilitet i køkkenet.

Læs mere

596x335_WEB_4-3_Ende_v003

x

Variabel temperatur

Du kan justere varmeskuffens temperatur i fire trin fra 30 °C op til 80 °C. Det giver dig masser af anvendelsesmuligheder, lige fra forvarmning til langtidsstegning.

596x335_Motiv_05_Var_02_Q_v0722

596x335_MCSA00835560_F1416_BI630ENS1_471232

Fuldt udtræk

Skuffen kan trækkes helt ud, så du får nem adgang til alt, hvad du har lagt i skuffen.

Kold front

Uanset temperaturen i varmeskuffe er fronten altid kold, så skuffen er nem at åbne og lukke.

596x335_Motiv_09_V2_Q_v074

hallar

iQ700 Kogesektioner

Unik fleksibilitet og innovativ opvarmningsteknologi giver mulighed for madlavning på et helt nyt niveau. Med de innovative funktioner kan du spare tid og energi og kan opleve, hvordan det føles at lave mad på en praktisk og behagelig måde

Læs mere

x

flexInduction

flexInduction er en nyhed, der helt ændrer din måde at lave mad på, og giver større fleksibilitet i køkkenet. Den store flexzone kan bruges som en stor zone, eller den kan deles på midten til to individuelle zoner med forskellige effekter.

596x335_SIE0912_B5765_Vektorinduktion_A_39L

596x335_EH675FE27E_touchSlider_02

touchSlider

Med dette intuitive betjeningspanel kan du nemt styre effekten for hver zone. Du justerer effekten ved at trække fingeren hen over touchSlideren.

stekSensor

stegeSensoren er kogesektionens “fartpilot”, som holder temperaturen jævn og konstant i panden. Formålet er at undgå, at maden brænder fast. Råvarerne får en jævn stegeflade, uden at du selv behøver at tænke på, hvilken effekt du skal vælge.

iQ700 emhætter

Luften i køkkenet holdes ren og frisk, uanset, hvilken mad du laver. De højtydende iQ700 emhætter kan tilpasse udsugningn automatisk, og de er støjsvage og nemme at bruge.

Læs mere

flaktar

x

cleanAir

Filterets større overflade gør emhætter med cleanAir**-tilbehøret meget effektive. De fjerner op til 93 %* af al stegeos og er en effektiv og energivenlig kulfilterløsning.

*http://www.energimyndigheten.se/Hushall/Testerresultat/
Testresultat/Koksflaktar-med-kolfilter/

** Iflg. bygningsreglementet (kap. 6.3.1.2) 1. januar 2014, skal der søges dispensation hos respektive kommune for at benytte recirkulation. Se evt. Byggelovens §22, stk.1.

596x335_Motiv_14_Var_01_Q_v086_2

596x335_SIE1108_IQdrive_LC98BA560_Esse_39L

iQdrive motor

iQ700 emhætterne med Siemens patenterede kulfrie motor, giver lavt støjniveau og lavt energiforbrug uden at gå på kompromis med ydeevnen.

rimVentilation

Det innovative fedtfilter rimVentilation absorberer mere end 90 % af fedtet fra luften og overbeviser med sit moderne design og rengøringsvenlige overflade.

596x335_Randabsaugung_Motiv_05_Var_02_Q_v072

596x335_Motiv_14_Var_09_Q_v100

climateControl Sensor

Den unikke sensorstyring justerer automatisk effektniveauet efter behov, så du får mere behagelig og mere lydsvag madlavning.

softLight

Med softlight bliver belysningen en oplevelse i sig selv. softLight giver et behageligt lys, som tændes og slukkes gradvist. De har en lysdæmperfunktion, så du altid har den bedst mulige belysning til dine behov.

softlight_mobile

596x335_WEB_4-6_Ende_v003

iQ700 integrerbare opvaskemaskiner

Siemens hurtigste og mest fleksible opvaskemaskiner. Med deres banebrydende teknologi bliver din opvask både energieffektiv og hurtig. Og det vigtigste af det hele: Resultatet bliver altid skinnende rent og tørt.

Læs mere

x

varioSpeed Plus

Ved at fremskynde vask og tørring, sparer varioSpeed Plus op til 66% af den tid, der normalt kræves. Og resultatet bliver fortsat skinnende rent og tørt.

596x335_E7845_SX578S06TE_Variospeed_Detail

596x335_Motiv_13_Var_02_Q_v0891

easyGlide Rails

Kurvene glider let og hurtigt på teleskopskinnerne, og de kan trækkes helt ud, så det bliver nemmere at tømme og fylde.

Fleksibilitet

Blå touchpoints indikerer justeringsmuligheder i kurvene ved første øjekast. For intuitiv drift og nem placering af servicet.

596x335_E9866_SX778D02TE_SX578S06TE_Touchpoints

596x335_TFT_E8682_SX778D02TE_Detail_Blende_DE

TFT-Display

Opvaskemaskinens TFT-display har en tydelig og klar tekst, som kan ses fra alle vinkler. Den intuitive menu gør det nemt for dig at vælge opvaskemaskinens forskellige programmer og funktioner.